Souboj o krále „Leg kicku“! „Jsem připraven na 25 minut bolesti“

Kdo miluje krutost a takové to čiré násilí, má se dnes v noci na co těšit! Druhý turnaj na slavné ESPN totiž přinese pořádnou bolest a takzvanou ‚Bitvu Leg kicků‘.

V hlavním zápase se totiž představí sběratelé highligtů a těch nejatraktivnějších zápasu Edson Barboza a Justin Gaethje. Elitní lehké váhy patří k tomu doslova nejnásilnějšímu, co může UFC soupiska nabídnout. Počas své kariéry si oba vysloužili renomé přeborníků na leg kicky a sice kopy na dolní končetiny.

A právě na souboj o tento „titul“ vyzval Gaethje brazilského střelce.

„Moc se o tom nemluví, protože to každý bere jako samozřejmost. Všichni, kdo se mě však snažili ukončit leg kicky, tak neuspěli. Ještě se to nikomu nepovedlo. “

Já už takhle v UFC ukončil dva soupeře. Gaethje ještě v UFC ne. Je to rozdíl,“ říká Barboza.

„Naše styly jsou hodně odlišné. Jeho leg kicky jsou bezesporu skvělé, ale já mám víc než to. Můžu ho ukončit kopy na tělo nebo na hlavu. Rozhodně jsem v tomhle ten ‚nejlepší v oboru‘.“

„Nezajímá mě, jak těžce mě v zápase zasáhne, já jsem připraven na 25 minut bolesti!“

A toho se také dost možná dočkáme. Speciálně u Gaethjeho platí, že čím delší zápas, tím větší podívaná. Jen si vzpomeňte na teď už legendární duely s Alvarezem či Poirierem. A s Barbozou nás prý čeká to samé.

Nabitá hlavní karta s atraktivními duely jako Waterson vs Kowalkiewicz, Emmet vs. Johnson nebo Branch vs. Hermansson už dnes od půlnoci.