Současná podoba UFC 226 vypadá božsky: Miocic, Cormier, Holloway, Ortega, Ngannou a další…

Současná podoba UFC 226 doslova bere dech.

Letní „blockbuster“ jež bude vyústěním očekávaného „International Fight Weeku“ se uskuteční 7. července a nutno říct, že jeho složení zatím vypadá božsky. Nemluvě o tom, že to ještě není finální podoba a pár skvělý zápasů ještě může být oznámeno.

Hlavním tahákem celé akce, tedy aspoň pro většinu a širší veřejnost, bude zápas o titul těžké váhy mezi dvěma šampióny. Stipe Miocic bude mít možnost navýšit rekord v počtu obhajob a Cormier se může zařadit po bok McGregora jako šampion dvou váhových kategorií.

Co-main event potěší hlavně fajnšmekry, máme tady totiž nejočekávanější zápas pérové váhy od dob Aldo vs. McGregor. Proti sobě se střetnou šampion Max Holloway se šňůrou dvanácti vítězství v řadě a neporažená senzace Brian Ortega.

No a to byl teprve začátek.

Nebude chybět ani další těžkotonážní souboj, vyhrocené klání mezi vtipálkem Derrickem Lewisem a predátorem z Kamerunu Francisem Ngannou. Řady ranařů doplní oblíbený Mike Perry a Gokhan Saki.

Kompletní a dosavadní seznam zápasů:

Stipe Miocic vs. Daniel Cormier

Max Holloway vs. Brian Ortega

Derrick Lewis vs. Francis Ngannou

Michael Chiesa vs. Anthony Pettis

Yancy Medeiros vs. Mike Perry

Paulo Costa vs. Uriah Hall

Khalil Rountree vs. Gokhan Saki

Raphael Assuncao vs. Rob Font

Minulý Fight Week vypadal taky slibně, ale na poslední chvíli se zrušilo hned několik zápasů a celý turnaj (UFC 213) se proměnil spíše ve zklamání. Zatím to však vypadá, že  UFC chystá vše napravit a dohnat letos.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here