Souper Borároše pro Oktagon 3 Andreas Stahl: “Borároš mi poslouží jako odrazový můstek zpět do UFC.“

Borároš má před sebou životní zápas a důležitý test. V cestě mu bude stát švédský bojovník Stahl se zkušenostmi z UFC.

Oktagon 3 zná svůj další zápas. Divákům se i tentokrát představí populární šampión OKTAGON Výzva Gábor Borároš, pro kterého to bude dosud nejtěžší a nejdůležitější zápas kariéry. Vítězství nad soupeřem z elitního gymu se zkušenostmi z UFC by ho jistě posunulo zase o velký krok či dva výše.

Andreas „Reel Steal“ Stahl (10-4) má za sebou dva zápasy v UFC. I když se mu nepodařilo ani jeden z nich vyhrát, oba byly proti kvalitním soupeřům, kteří mají dohromady skóre 35-5 a patří k těm nejlepším. UFC však nebyla jediná velká organizace, kde se švédský borec ukázal. Bojoval třeba v populárních Cage Warriors.

S odpovědí na nabídku tohoto zápasu nezaváhal ani chvíli, přijal a okomentoval jí slovy: “Borároš mi poslouží jako odrazový můstek zpět do UFC.“

Stahl se připravuje ve slavném a jednom z nejlepších evropských gymu – ALL Stars gym, vedle borců jako Gustafsson, Latifi, Manuwa a další.

Dokáže však čelit a poradit si proti pověstnému pohledu zabijáka a obávanému ‚BEAST MODU‘, který už zastrašil a rozhodil několik bojovníků?

Zápas uvidíme v rámci turnaje OKTAGON 3 a je se určitě na co se těšit. – Praha 29.7. Štvanice

Lístky na: Ticketportal

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here