Štrbák: Jsem lepší zápasník než Karol. Chci získat ten titul!

Velezkušený Miroslav Štrbák se vrací zpět do boje a už 30. ledna vyzve v důležitém souboji lehké váhy Karola Ryšavého. Štrbák je motivovaný odrazit se od těsné prohry s Legierskim a zabojovat o další titulovou šanci. Jak Miro vnímá soupeřovy dovednosti, co je jeho motivací a jak vzpomíná na svůj poslední zápas?

Slovenská bitva mezi Štrbákem a Ryšavým už měla proběhnout na začátku loňského roku, ale Karol se zranil, a tak Miro Štrbák rovnou naskočil do titulového souboje s Mateuszem Legierskim. I přes velmi dobrý výkon však nakonec pás získal polský borec, přičemž byl Štrbák možná pár úderů od vítězství.

„Zápas byl velmi těsný a pevně věřím, že si budu moct dát s Legierskim odvetu,“ řekl Štrbák v rozhovoru pro Fightclubnews.cz. „Zároveň mě tento zápas strašně posunul a motivoval mě do daleko větších a těžších bojů.“

Nyní dostává tento atraktivní souboj mezi dvěma předními gymy druhou šanci. Oba dva touží naskočit na vítězné sedlo a znovu se přiblížit k titulovému zápasu lehké váhy. Štrbák pevně věří svým nabitým zkušenostem a podle něj se tento zápas dost možná nedostane k bodovým rozhodčím.

„Myslím si, že jsem lepší zápasník než Karol a také daleko zkušenější,“ řekl Štrbák. „V zápase si však budu muset dávat pozor na jeho nebezpečné ruce, a hlavně musím být neustále v pohybu. Podle mě tento zápas skončí před limitem. Chci získat ten titul, to je moje motivace.“

Na tento zápas se můžeme těšit už 30. ledna na turnaji OKTAGON 21 v Brně. Jak Štrbák, tak i Ryšavý mají v rukách tvrdé granáty, což napovídá, že nás čeká pohledná válka, kde rozhodně nebudou chybět ostré údery. Kdo se dokáže vrátit na vítěznou vlnu?