Sobota se blíží a Demetrious Johnson vyhlíží další úspěšnou obhajobu. Tentokrát si bude muset podruhé poradit s Henrym Cejudem, který se však od jejich posledního utkání výrazně zlepšil. To ovšem není zdaleka vše.

„Mighty Mouse“ totiž ví, že pokud dojde k úspěšné obhajobě, veřejnost bude opět volat po superfightu se šampionem bantamové váhy. Souboj Dillashaw vs. Johnson tu byl na stole již předtím a „DJ“ nemá vůbec problém do toho jít, za určitých podmínek.

„Jestli to bude finančně výhodné, vždycky se budu bavit o takových superfightech. Ale pokud tam nebude žádná dobrá finanční kompenzace, tak budu spíš pokračovat v tom, co dělám. Můj management ví, co chci, UFC to ví taky, takže já budu nadále pokračovat v soubojích proti hlavním vyzyvatelům v muší divizi a kdoví – jestli se nějaká nabídka objeví na stole, tak do toho jdu.

Když mi (zápas s Dillashawem) nabídli, přijal jsem to, zranil se a šel na operaci. A ve chvíli, kdy se měla nabídka objevit znovu, jsem se dozvěděl, že TJ dostal nabídku na zápas s Codym, všechna čest, jenomže jde v podstatě o to, že jsem měl před zraněním s (Dillashawem) zápasit já, ale oni se pak začali soustředit na Codyho a TJe.“

Z druhé strany také není žádný problém – jak TJ Dillashaw, tak Cody Garbrandt vyjádřili zájem bojovat s Johnsonem v superfightu, pakliže odejdou ze svého zápasu jako vítězové. „No Love“ na to má prakticky stejný názor, jelikož pokud UFC nepřijde s dobrou finanční nabídkou, zůstane i on ve své divizi, kterou poté hodlá vyčistit.

Již v minulosti docházelo k tomu, že Demetrious Johnson jakožto nejdéle obhajující šampion v nejméně sledované divizi nedostával prostor na placených akcích a jeho výplata nebyla podle mnoha zdrojů odpovídající. Od té doby se situace i podle Johnsonova vyjádření zlepšila, mluvil o tom s vedením a nyní se jenom čeká, jakým směrem se UFC vydá. Bude pochopitelně záležet i na výsledku TJ vs. Cody, protože pokud se Garbrandtovi podaří Dillashawa porazit, trilogie bude okamžitě svítit a případný superfight s Mighty Mousem (za předpokladu, že v sobotu obhájí) se může znovu odložit.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here