Tichota míří za třetím vítězstvím: Věřím, že budu lepší v každém aspektu boje

Talentovaný mladý bojovník Jakub Tichota předvádí mezi profesionály fantastické výkony, čímž je mnohými považován za obrovský prospekt do budoucna. Po dvou vítězstvích nad ostřílenými borci ho nyní čeká další výzva, ve které bude muset zdolat nebezpečného Francouze.

Tichota naposledy zápasil proti velmi nebezpečnému Denisu Tripšanskému, se kterým si však český bojovník poradil ihned v prvním kole, kdy ho nekompromisně poslal tvrdým úderem k zemi. Na turnaji OKTAGON 22 se tentokrát postaví proti zahraničnímu soupeři Kalifu Seydimu, který je mezi profesionály o něco zkušenější.

„Na zápas se velmi těším a jsem připraven,“ prozradil Tichota pro Fightclubnews.cz. „Není to poprvé, kdy se utkám se zahraničním soupeřem, takže to pro mě není žádná novinka. Soupeř má své silné stránky, ale jsme na něj takticky připraveni.“

Francouzský borec má na svém kontě jedno vítězství na drtivé KO a druhé na body. Tichota ale věří, že jej v zápase nic výrazně neohrozí a vše bude probíhat v jeho režii. Zároveň naznačil, že diváky čeká další atraktivní podívaná.

„Věřím, že budu lepší v každém aspektu boje, ale rozhodně mého soupeře nepodceňuji,“ vyjádřil se Tichota směrem k soupeři. „Udělám vše pro to, abych fanoušky nezklamal a zápas byl v mé režii.“

Mladá česká puška, jenž vystupuje pod přezdívkou „CHIMP“ trénuje pod vedením Andrého Reinderse, který jako trenér vede velmi úspěšný tým bojovníků. Společně s celým týmem plánuje Tichota velkou budoucnost, přičemž prvním významným bodem kariéry by měl být titul OKTAGONU.

„Konkrétní plány na období tohoto roku nemám, ale chci dosáhnout titulu organizace OKTAGON MMA, udržet si neporazitelnost, dokončit studium, být zdravý a spokojený,“ dodal Tichota na závěr o svých nejbližších plánech.