TOP 5 překvapivých věcí, které jste nevěděli o Joe Roganovi

Joe Rogan je nedílnou součástí UFC už přes dvě desetiletí. Je známý především díky své komentátorské roli v UFC, kde nás baví svými originálními frázemi. K tomu je také známým komikem a autorem jednoho z nejslavnějších podcastů na světě.

Kromě komentování zápasů, vlastního úspěšného podcastu nebo skvělým analýzám soubojů, má Rogan několik dalších kvalit, o kterých mnozí nevědí. Zde se podíváme na těch pět nejzajímavějších, které vás možná překvapí.

V minulosti byl hercem

I když jeho herecká kariéra není tak slavná a úspěšná, jako působení v UFC, zahrál si Joe Rogan v devíti televizních pořadech a osmi různých filmech, ve kterých většinou ztvárnil sám sebe. Ve své krátké herecké kariéře obsadil i pár pozoruhodných rolí, a to například ve sportovním dramatu Tvrdá hra nebo ve známém americkém sitkomu NewsRadio.

Je uznávaným šampionem v Tae Kwon Du

S bojovými sporty začal ve svých čtrnácti letech. Nejdříve se věnoval Karate, ale později se přihlásil na hodiny korejského umění Tae Kwon Do. V devatenácti letech se mu v lehké váze povedlo vyhrát populární turnaj US Open. O pár let později se ale rozhodl s bojovými sporty skončit, jelikož měl strach z trvalého poškození mozku a vydal se tak směrem komentátora.

Během natáčení pořadu Faktor strachu se dostal do rvačky se soutěžícím

V roce 2001 podepsal Joe Rogan působení ve známé americké show Faktor strachu, kde ztvárnil roli moderátora. Během jedné epizody se dostal do potyčky s jedním agresivním soutěžícím, který se proti Roganovi postavil kvůli neshodám. Joe využil svých zkušeností z bojových sportů a soutěžícího rychle popadl za hlavu a držel agresora tak dlouho, dokud se celá situace neuklidnila. Naštěstí však byla celá vyrocená událost rychle vyřešena.

Vlastní svou značku oblečení

V roce 2010 vytvořil Rogan svou vlastní řadu oblečení pod názvem Higher Primate. Na tomto oblečení jsou vyobrazeny opice uprostřed vesmíru. Tyto obrázky na oděvech Joe vysvětlil větou: „Všichni jsme jen opice na kosmické lodi letící do vesmíru.“

Je uživatelem marihuany a psychedelických drog

Joe Rogan je také dlouholetým uživatelem marihuany. Ačkoli vysvětlil, že trávu začal kouřit až ve svých třiceti letech. Je také velkým podporovatelem psychedelických drog, zejména DMT, což je jeden z nejsilnějších halucinogenů na světě. O DMT se často baví i s hosty ve svých podcastech.

Joe Rogan je zkrátka mužem mnoha kvalit, který svůj potenciál využívá na maximum. Který z těchto faktů vás nejvíce překvapil?