Turnaj OKTAGON 23 obohatí mezinárodní souboj polotěžkých vah! Ve vzduchu visí KO i submise

Nadcházející galavečer organizace OKTAGON MMA, jenž se odehraje 1. května, okoření atraktivní bitva mezi dvěma zahraničními bojovníky. Do klece se postaví brazilský ostrostřelec proti maďarskému mistrovi na submise.

Jako první do klece vstoupí maďarský bojovník Csaba Hocz (7-3), jenž se v OKTAGONU představil místním fanouškům minulý rok, kdy se střetl s Alexanderem Poppeckem, se kterým ale prohrál na body a po dlouhé době tak pocítil hořkost porážky.

Hocz je ovšem velmi dobrým bojovníkem, který si ze sedmi vítězství připsal hned šest ukončení na submisi, což představuje jeho nejnebezpečnější zbraň. V roce 2019 si talentovaný Maďar připsal i vítězství nad Pavlem Brandysem, který v tomtéž roce čelil i Karlosu Vémolovi.

Jeho soupeřem mu bude stroj na ukončení Rafael Xavier (8-6), který se v OKTAGONU blýsknul skvělým výkonem proti Michalu Plesníkovi, kterého převálcoval už v prvním kole. Přezdívaný Kratos nasbíral za svou kariéru hned pět ukončení na KO/TKO a další dva soupeře dokázal utáhnout.

Xavier dokonce trénuje po boku hvězdy UFC Paula Costy, od kterého čerpá cenné zkušenosti. Brazilský bijec se touží probojovat k zápasu s Viktorem Peštou, ale k tomu potřebuje nejprve projít přes Hocze.

Oba borci rozhodně v kleci netráví více času, než je potřeba a je velmi pravděpodobné, že tato válka neprojde přes třetí kolo. Dokáže se Hocz odrazit zpátky do vítězného sedla, a nebo Xavier získá další ukončení a vyzve Peštu?