Turnaj OKTAGON 24 odhalí dvojici, která se následně utká o titul bantamové váhy. Kdo všechno je ve hře?

Na následujícím turnaji OKTAGON 24 se dočkáme dvou důležitých zápasů bantamové váhy, jejichž vítězové si vyslouží šanci utkat se o pás šampiona. Kteří bojovníci se představí v rámci této čtyřčlenné pyramidy?

Filip Macek vs. Luca Iovine

První semifinálovou dvojici obstará souboj mezi domácím Filipem Mackem (23-15) a Italem Lucou Iovinem (13-6). Macek je aktuálně jedničkou bantamové váhy a je doslova krůček od vytouženého titulového zápasu, ke kterému se může dostat po případném vítězství. Český bojovník je specialistou na submise, kterých má na svém kontě hned šestnáct.

Soupeřem mu bude zápasník z Itálie Luca Iovine, který své cenné zkušenosti nasbíral v prestižní organizaci Cage of Warriors nebo ACB. Iovine představuje komplexního bojovníka, který svých třináct vítězství rovnoměrně rozložil na čtyři TKO/KO, pět submisí a čtyřikrát své soupeře porazil po skončení všech tří kol.

Elonen-Kulmala vs. Quero

Druhá polovina této minipyramidy bude ve znamení finsko-francouzského souboje. Do modrého rohu se postaví Francouz Arnold Quero (15-7), který je držitelem devíti ukončení na KO/TKO. Quero naposledy zápasil před třemi lety, kdy v zápase schytal tvrdé koleno a odcházel jako poražený. Nyní je ovšem stoprocentně připraven a motivován dojít si až pro samotný titul.

Na druhé straně klece se francouzskému bojovníkovi postaví finský veterán organizace M-1 Janne Elonen-Kulmala (16-8), jenž devět svých vítězství ukončil před limitem a sedmkrát zvítězil na body. Poslední výhru si připsal minulý rok ve Finsku, na kterou bude chtít navázat i v Brně a probojovat se k titulovému zápasu.

Na tyto dva semifinálové souboje, jejichž vítězové se následně střetnou o titul šampiona bantamové váhy, se můžeme těšit už 29. května na turnaji OKTAGON 24.