UFC v noci roztrhlo pytel s velkými zápasy! Soupeře znají Jones, Nunes, Cejudo a Woodley

Asi málokdo by se při myšlence zápasu mezi šampionem polotěžké váhy Jonem Jonesem a bývalým šampionem těžké váhy Stipem Miocicem alespoň trochu nenadchl.

Stejně to má i Jones. Včera těžkotonážního rekordmana dokonce trochu popíchl a vyzval na letní bitvu.

Jenže ne.

Dana White v noci prozradil, že Jon Jones bude 6. července v rámci mezinárodního „fight weeku“ na UFC 239 obhajovat svůj titul šampiona s nebezpečným Thiagem Santosem, kterého tuzemští fanoušci mohou znát mimo jiné i z hlavního zápasu pražského UFC.

Fight Week bude opět nabitý k prasknutí! Druhým titulovým zápasem UFC 239 bude bitva o titul BANTAMOVÉ váhy mezi šampionkou Amandou Nunes a vyzývatelkou Holly Holm.

A co se týče oznamování zápasů, byla včerejší noc opravdu výživná. Šanci stát se šampionem dvou váhových kategorií dostane na UFC 238 Henry Cejudo, který se popere o titul bantamové váhy s Marlonem Moraesem. Titulu se kvůli pozitivnímu antidopingovému testu minulý týden zřekl TJ Dillashaw.

A aby toho nebylo málo, v plánu je i další velká bitva a i když nebude v sázce titul, fanoušci se mají na co těšit. Podle zdrojů to totiž vypadá, že se dočkáme odvety bývalých šampionu welterové váhy Tyrona Woodleyho a Robbieho Lawlera. Ti budou figurovat jako hlavní v hvězdy turnaje Fight Night 29. června v Minneapolisu.