Ukončil Conor McGregor kariéru? PROMO na další zápas v plném proudu…

Historie se opakuje. Conor McGregor ví, jak strhnout všechnu pozornost. Jeho poslední ‚odchod do důchodu‘ v roce 2016 vydržel pouhé dva dny.

Takto se s milovaným sportem rozloučil dnes ráno.

„Hej lidi, mám tady rychlé oznámení, rozhodl jsem se dnes odejít ze sportu, který je znám jako ‚Smíšené bojové umění‘. Přeji všem mým starým kolegům, aby v soutěžení pokračovali. Nyní se připojím ke svým bývalým podnikavým partnerům, kteří už do důchodu odešli.

Piňa Colady na mě, kamarádi!“

Tento Tweet okamžitě ovládnul celý internet a všechny světová média. Přesně tak, jak bylo v plánu a jak se očekávalo.

Do jeho hry se svým vyjádřením zapojil i Dana White.

„Má dost peněz na to, aby skončil. Jeho WHISKY je senzace, takže to dává smysl. Být na jeho místě, udělám to taky.“

„Končí s MMA, ale bude dál pracovat. Whisky ho hodně zaměstnává a jsem si jistý, že má v plánu další věci.“

„Bude zábava sledovat jeho další kariéru. V tomto sportu dokázal nepředstavitelné věci. Jsem za něj rád a těším se, co dokáže mimo oktagon.“

Samozřejmě, může to všechno být pravda, ale reálně? Pořádný důvod pro to nemá.

Věnovat se Whiskey a businessu? Jasně, ale právě MMA je pro jeho whisky tou nejlepší reklamou. Jen díky tomu, že se tehdy s onou Proper Twelve whisky ukázal na tiskové konferenci před zápasem s Khabibem, se jeho zlatavý drink stal okamžitě hitem.

Conor McGregor MMA a bojová umění, jako taková, miluje. Proč tedy nejít znova do klece, vydělat zase pořádný balík a ještě si jako bonus k tomu udělat reklamu na svůj business. Jen blázen by se této možnosti vzdal.

Je pravda, že poslední dobou místo aby zatápěl soupeřům v kleci, zatápí sám sobě mimo klec. Stal se ale tak obrovskou značkou, že je těžké, domluvit mu jen tak zápas. Sám chtěl už několikrát zaskočit na poslední chvíli, bojovat v Brazílii a podobně, ale jak říká i Dana White, proces ‚promování‘ McGregorová zápasu je dlouhý a není to jen tak. A právě toto oznámení může být jeho součástí.

Jen pár hodin před ‚důchodový‘ tweetem běžela v Americe premiéra dalšího dílu světoznámé talk show Jimmy Fallona, kde byl hostem právě Conor McGregor a říkal:

„Bavíme se o červenci. Uvidíme, jak to bude. Je mezi tím hodně politiky. Jak říkám a říkal jsem i svým fanouškům, jsem ve formě a připraven.“

Zmínil, zároveň ale také zavrhl možný konec.

„Whisky je moje dítě. Mám spoustu skvělých možností a zájmů. Vyloženě bojování k obživě už nepotřebuju. Já a moje rodina máme vystaráno na celý život. Jsme v pohodě. Ale já bojovat chci.“

Můžu se mýlit, ale věřím, že Conora v kleci ještě určitě uvidíme a podle mě už začátkem léta, na ‚mezinárodním fight weeku‘, události, na které vždy chtěl bojovat.