Uragán jménem Grizzly si jde pro titul, hodlá porazit Végha i Vémolu

Vousatý uragán jménem Grizzly.

Jen co byl Jeremy „Grizzly“ Kimball oznámen jako soupeř domácího oblíbence a talentu Miloše Petráška pro jubilejní OKTAGON 10 v pražské O2 aréně, snesla na promotéry organizace OKTAGON MMA kritika, že jde jen o „další potravu“, vždyť toho chlapa po čtyřech zápasech vyhodili z UFC s bilancí 1-3…

No, každý, kdo něco takového prsty vyťukal do víru sociálních sítí, se pěkně popálil už v listopadu, kdy Kimball Petráška v prvním kole chladně knokautoval. Uznání, jaké by si asi zasloužil hned po prvním zápase, se nedostavilo. Neudělal totiž váhu. Hned po zápase však kývnul na odvetu, že je připraven rozdat si to s oblíbeným Petráškem znova.

Po pěti měsících příprav přiletěl Kimball – po boku s trenérem, který absolvoval zápasy s GSP či Nickem Diazem – už na první pohled v delší formě. Váhu – na druhý pokus – udělal a stejně si poradil i se zápasem, i když nutno uznat, že Petrášek mu byl více než rovnocenným soupeřem a Kimball měl co dělat, aby si vítězství na body nakonec uhlídal.

„Co bude dál, nějaká velká světová organizace nebo návrat do UFC?“ ptali se novináři vítěze na tiskové konferenci. „Ne, miluju to tady a chci titul OKTAGONu,“ odpověděl jasně osmadvacetiletý bijec z Coloradských hor.

Možnosti jsou hned dvě. Attila Végh a Karlos Terminátor Vémola.

S prvním jmenovaným si to domluvil hned po zápase v kleci, kdy vstoupil Attila Végh a řekl, že chce pomstít kamaráda. Jeremy bez zaváhání přijal, jenže nejspíš netušil, že se mluví o zápase v termínu 8. 6., kdy by měl podle všeho být zrovna na dovolené.

No a s Vémolou se pustil do křížku právě na po-zápasové tiskovce.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Je uplně jedno, jestli mi předhodí první Attilu nebo Kimballa … @oktagonmma MA JEN JEDNOHO KRALE💪🏻👑🦁 #LviŽerouPrvní

Příspěvek sdílený Karlos „Terminator“ Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Fanoušky si dvěma skvělými výkony a přístupem dostal na svou stranu, je to zase něco nového a hlavně, dokáže zamíchat kartami těch největších domácích hvězd, což se v poslední době nikomu ze zahraničí ještě nepovedlo.

Rok 2019 byl zajímavý už tak, ale s coloradským uragánem vše nabírá ještě na větších obrátkách. UFC vyměnil za OKTAGON je odhodlaný stát se šampionem.