Usman: „Masvidal ví moc dobře, že mě nemůže porazit.“ Dopadne jejich vzájemná odveta?

Šampion Kamaru Usman si úspěšně buduje odkaz nejlepšího bojovníka welterové váhy, kdy během své kariéry porazil několik elitních bojovníků. Nicméně, jedno jméno mu leží v žaludku i nadále. Rád by si totiž střihl odvetu s Jorgem Masvidalem, kterému chce tentokrát dát více času na přípravu než posledně. Co říká Usman o jejich případné odvetě?

Usman se měl na turnaji UFC 251 původně utkat s Gilbertem Burnsem, ale ten musel zápas pár dní před turnajem zrušit, a tak vhozenou rukavici přijal pouhých šest dní předem tvrďák Jorge Masvidal. Zápas však probíhal v režii Usmana, který zvítězil jasně na body.

Současný šampion ale trvá na jejich odvetě, kdy Masvidalovi hodlá dopřát dostatečnou přípravu a plný tréninkový kemp. Usman je ovšem přesvědčen, že ani plná příprava na něj stačit nebude, ba naopak, Masvidala se v případné odvetě chystá ukončit a předvést daleko lepší a dominantnější výkon.

„On ví moc dobře, že mě nemůže porazit,“ řekl Usman pro ESPN. „Věří tomu jen pár jedinců. On ale nemá absolutně žádné dovednosti, díky kterým by mě mohl ohrozit. Může se v ten den stát nějaká nehoda? Jasně že jo, ale jsem přesvědčen, že ho zničím desetkrát z deseti zápasů.“

„Všichni si myslí, že jsem ho v našem prvním střetu držel celou dobu u pletiva, ale to on tam stál. Neměl totiž absolutně žádnou energii, aby semnou stál uprostřed klece,“ okomentoval Usman první zápas s Masvidalem.

Případná odveta mezi Usmanem a Masvidalem je ale podle všeho velmi blízko. Oba bojovníci by se totiž měli přestavit v novém ročníku projektu The Ultimate Fighter, ve kterém se představí jako hlavní trenéři svých týmů. Vyvrcholením této show pak zřejmě bude jejich vzájemný střet.