Vážení hlavního zápasu bylo intenzivní! Došlo i k výměně ostrých slov. Co si oba řekli?

Již zítra večer poznáme historicky prvního šampiona střední váhy organizace OKTAGON MMA. Proti sobě nastoupí dva velezkušení zápasníci, kteří se řadí mezi sto nejlepších bojovníků světa ve své váze. Karlos Vémola si s Alexem Lohorém rozhodně nedají nic zadarmo a v kleci nás jistě čeká opravdová válka.

Oba borci dnes ráno úspěšně navážili, a tak této bitvě už nic nebrání. „Terminátor“ splnil váhový limit naprosto profesionálně, když navážil 83,7 kg. Naopak jeho soupeř „Da Killa Kid“ se evidentně se shazováním netrápil, jelikož mu váha ukázala 82 kg, čímž o dva kilogramy podvážil.

Jakmile se proti sobě Vémola s Lohorém postavili při jejich prvním staredownu, došlo k poměrně dlouhé výměně několika ostrých vzkazů. Z obou bojovníků vyzařovala obrovská chuť po vítězství, což nám zaručuje opravdovou bitvu, ve které bude chtít jeden druhého v oktagonu doslova popravit.

„Tohle já můj pás,“ pořvávali na sebe navzájem Vémola s Lohorém. „Budeš mě v té kleci muset zabít, abys mi ten pás sebral, řekl Vémola.“

„Zapomněl si moje jméno? Já jsem „Da Killa Kid“ a já v kleci lidi zabíjím, a to je přesně to, co udělám zítra,“ odpověděl Lohoré Vémolovy. „Ty mi budeš po zápase podávat ruku, ten pás je můj! Uvidíš zítra,“ dodal Francouz.

Ke slovní potyčce došlo i během samostatných rozhovorů s Ondřejem Novotným, kdy Karlos Vémola ujišťoval svého soupeře, že mu pás v žádném případě nesebere.

„OKTAGON je my home,“ říká motivovaně Vémola. On si opravdu myslí, že mi ten titul sebere? Ten pás je můj. Ty mě chceš něčemu naučit? Já tě naučím zítra v kleci! Podám si s tebou ruku před zápasem i po tom, co tě sundám! Už nic neříkej, jediný co totiž můžeš, je mluvit, ale mluvit budeme až zítra,“ dodal Vémola směrem k Lohorému v angličtině.