Vážení hlavního zápasu bylo intenzivní, na očekávanou pusu ale nedošlo

Čas do střetnutí Terminátora s Babou Jagou se neúprosně blíží a tento očekávaný souboj uvidíme už zítra večer. Dnes se však poprvé postavili proti sobě tváří v tvář.

Václav Mikulášek si při staredownu vždy připraví něco originálního. Většinu jeho protivníků rozhodil svou věhlasnou pusou, o které se velmi diskutovalo i při střetnutí s Karlosem Vémolou. K tomuto fanoušky vytouženému polibku ale nakonec nedošlo, i přesto ale byly pohledy obou borců velmi nepřátelské.

Zatímco Baba Jaga přišel na váhu s vysmátým obličejem, Terminátor nahodil svůj klasický poker face. Jakmile se oba postavili proti sobě, došlo i k výměně několika slov, které jsme ovšem neměli možnost slyšet. Mikulášek však připravil Vémolovi před obličej velký hřebík, který má vyjadřovat Karlosův potenciální konec kariéry a na který by podle Vaška mohl zavěsit své rukavice.

Důležité ovšem je, že jak Karlos, tak i Vašek úspěšně navážili požadovaný váhový limit střední váhy, a tomuto ostře sledovanému zápasu už v tuto chvíli nic nebrání. Je jisté, že nás zítra večer čeká opravdová válka.