Vémola o zápase s Ďatelinkou: „Zaslouží si ten zápas dřív než kdokoliv jiný,“ říká

Novým a zároveň prvním šampionem střední váhy OKTAGON MMA je Karlos Vémola. O současného držitele titulu je nyní samozřejmě velký zájem, ale „Terminátor“ má o dalším vyzyvateli jasno. Proč si podle něj zaslouží zápas právě slovenský bojovník?

Podle Karlose Vémoly je jako dalším v pořadí držitel čtyř vítězství v řadě Milan Ďatelinka, který po svém posledním vyhraném zápase aktuálního šampiona napřímo vyzval. Promotéři se k tomuto zápasu zatím oficiálně nevyjádřili, ale Vémola má o první titulové obhajobě jasno.

„V 84 má přednost Ďatel, vyhrává, lidi to chtějí vidět, protože taky cítí, že si to zaslouží,“ vysvětlil Vémola během živého vysílání na Instagramu. „Porazil Babu Jagu, teď Hoška, a to rozdílem třídy. Sám řekl, že na zápas se mnou se chce připravovat delší dobu, takže ten březen nebo duben by mu asi vyhovoval, takže bychom měli oba dva dobrou přípravu a šli bychom do toho naplno.“

„Byl by to zápas dvou nejlepších středních vah, které OKTAGON momentálně má, takže určitě si to Ďatel zaslouží dřív než ostatní,“ dodal Vémola.

O tomto potenciálním zápase se mezi fanoušky velmi intenzivně diskutuje, avšak těžko říct, kdy by k němu mohlo dojít. Vémola projevil zájem i o zápas na konci ledna v catchweight, ale také by rád v blízké době získal titul i v polo-těžké váze. Sledujme tedy, jak se celá situace v následujících dnech vyvine.