Vémola popsal zásadní chybu soupeře: Ďatel zpanikařil a nechal mi záda

Karlos Vémola si minulou sobotu připsal další vítězství v prvním kole, když po dvou minutách uškrtil vyzyvatele Milana Ďatelinku. V čem podle něj udělal soupeř největší chybu?

Mezi fanoušky se spekulovalo o tom, zda se Terminátor dokáže po náročném shazování dát do zápasu s Ďatelinkou fyzicky a psychicky dohromady a bude mít dost sil. Vémola ovšem nastoupil do klece znovu na sto procent a se slovenským tvrďákem neměl absolutně žádný problém. Podle něj jeho soupeř zkrátka zpanikařil a udělal několik zásadních chyb.

„Jakmile jsem byl v mountu, tak Ďatel zpanikařil a hned mi nechal záda,“ řekl Vémola ve svém vysílání. „Dokonce mi je dal tak blbě, že mě nechal podebrat ruku a nechal se propnout, čímž pro něj hrozily už jenom dvě věci, buď to, že ho ukončím na TKO a nebo mu zaberu škrcení. On si potom celkem jednoduše nechal zabrat krk. Bylo to asi tou panikou a jeho nevyzápaseností. Dát záda někomu, jako jsem já asi není úplně chytrý. Stejně tak není úplně chytrý začít proti wrestlerovi high kickem a ještě takovým napůl.“

Vémola sice tímto vítězstvím nezískal svůj titul šampiona zpět, ale i nadále zůstává plně motivovaný a dřív nebo později si hodlá svůj pás přehodit přes rameno znovu.