Vémola se vyjádřil k výzvě od Pešty: „Ať na to ten blázen zapomene,“ říká

Karlos Vémola stále hledá soupeře pro nadcházející turnaj OKTAGON 20. Nabídka velkých jmen je poměrně široká, o zápas projevil zájem i Viktor Pešta, ale toho Terminátor ihned důrazně zamítnul.

Na tiskové konferenci po galavečeru OKTAGON 19 Vémola prohlásil, že je 30. prosince připraven utkat se v titulovém zápase v jakékoliv váze, ať už střední, polotěžké nebo dokonce těžké. Mezi přední bojovníky těžké váhy patří samozřejmě Viktor Pešta, který Terminátora okamžitě vyzval, ale o tom nechce Vémola ani slyšet.

„Zase jsem zaregistroval, že ten blázen, o kterém jsem slíbil že už nebudu mluvit, mě opět chytá za každé slovo a vyzívá mě v těžké váze,“ vyjádřil se Vémola směrem k Peštovi. „Kromě Budaye nebo Piráta mě v těžké váze nikdo nezajímá, Buday totiž měl zápasit o titul, ale je údajně zraněný.“

Jelikož se chce Karlos za každou cenu dostat k odvetě s Attilou Véghem, je schopen pro to udělat cokoliv. Z toho důvodu by rád zápasil s jeho týmovými kolegy, jako je právě Samuel Krištofič nebo Martin Buday. O nikoho jiného z československé scény zájem momentálně nemá.

„Odvetu s Attilou chci za každou cenu, udělám cokoliv abych se mu dostal do hlavy, i za cenu toho, že budu mlátit všechny okolo něj,“ řekl Vémola. Možná se dřív dostanu k Pirátovi, ale jinak ať tihle blázni v těžké váze na to zapomenou. Ať přestanou házet na sociální sítě zbytečné nesmysly a věnovali se své kariéře a ne se pořád zviditelňovat na mé kariéře.“