„Vidíme se brzy,“ hlásí oblíbený Miloš Petrášek

Zdá se, že to, na co všichni fanoušci tak dlouho čekali, se už velmi brzy stane skutečností. Miláček domácího publika Meloun Petrášek totiž prohlásil, že se vrací zpět do klece.

Petrášek naposledy zápasil v pražské O2 Aréně na konci roku 2019, kdy těsně nestačil na bývalého bojovníka UFC Joachima Christensena, což pro českého bojovníka znamenalo již třetí porážku v řadě.

Kvůli této nešťastné sérii se Miloš Petrášek rozhodl svou kariéru na nějaký čas přerušit a dát si od zápasení pauzu. Od tohoto rozhodnutí už uplynul bezmála rok a půl, ale nyní to vypadá, že bychom se návratu Melouna přeci jen mohli brzy dočkat.

„Ahoj, nepřidával jsem žádné věci, protože jsem tenhle profil založil hlavně kvůli zápasení a cestě, která k němu vede a jelikož jsem dlouho neměl zápas, tak jsem neměl ani potřebu na sílu něco přidávat. Přemýšlel jsem, že bych zkusil starou váhu, co jsem chodil dřív, ale ještě minimálně jeden zapas si dam -93, když ji OKTAGON teď začal tak hezky plnit. Vidíme se brzo,“ vzkázal Petrášek na svém Instagramu.

Meloun dokonce plánuje přejít do střední váhy, ve které začínal, ale ještě předtím si dá jeden zápas v polotěžké váze, do které v poslední době přicházejí velká jména. Ve hře může být teoreticky Brazilec Rafael Xavier, který si v OKTAGONU připsal dvě dominantní vítězství. Na oficiální návrat, a také soupeře si ovšem budeme muset ještě nějaký čas počkat. Podstatné je, že je Miloš Petrášek zpět!