„Vidíme se brzy,“ vzkazuje Robert Whittaker šampionovi Adesanyovi

Israel Adesanya má za sebou další úspěšnou titulovou obhajobu, ve které tentokrát vyzrál nad Marvinem Vettorim. Už teď má ale Izzy dalšího vyzyvatele, který se mu hodlá pomstít a vzít si svůj titul zpět.

Adesanya se po první porážce kariéry, kterou utrpěl při debutu v polotěžké váze se šampionem Janem Blachowiczem, vrátil zpět do střední divize, kde na něj čekala již třetí titulová obhajoba. Soupeřem mu byl rozjetý Ital Marvin Vettori, se kterým si ale Israel Adesanya bez větších problémů poradil a zvítězil jasně na body, čímž tak zároveň zůstává ve střední váze i nadále neporažený.

Po třech úspěšných obhajobách se ale Izzymu hlásí další titulový vyzyvatel, a to v podobě bývalého šampiona Roberta Whittakera, který o svou nadvládu přišel v roce 2019 právě s Adesanyou, od kterého obdržel tvrdý knockout.

Po této porážce se ale Whittaker dokázal úspěšně odrazit a nasbírat tři cenné vítězství v řadě, jenž ukořistil nad velmi těžkými soupeři, jako je Darren Till, Jared Cannonier a Kelvin Gastelum. Tyto výhry mu tak podle prezidenta UFC vysloužily právo na vytouženou odvetu, v rámci které dostane možnost vybojovat svůj pás šampiona zpět.

„Nikdo nemá právo přeskočit Roberta Whittakera. Je další na řadě,“ prozradil Dana White.

Na odvetu s Israelem Adesanyou je oblíbený Australan plně připraven a před pár okamžiky poslal současnému šampionovi jasný vzkaz.

„Odpočiň si a vidíme se brzy,“ vzkázal Whittaker směrem Adesanyovi.