Viktor Pešta si po výhře nad Nosigliou řekl o zápas s Ragozinem! Co očekává od této bitvy?

Viktor Pešta si na proběhnuvším turnaji OKTAGON 24 připsal druhé vítězství v polotěžké váze a krátce na to si řekl o dalšího potenciálního soupeře, a to v podobě ruského postrachu Mikhaila Ragozina.

Po poslední porážce s Michalem Martínkem, se Viktor Pešta rozhodl pro zásadní změnu a přestoupil do polotěžké divize, kde se mu zatím náramně daří. Nejprve ukončil na OKTAGONU 20 velezkušeného Brazilce Alcantaru a v sobotu dokázal projít i přes velmi nebezpečného Itala Nosigliu, kterého umlátil na začátku druhého kola.

V pozápasovém rozhovoru si Viktor řekl o velmi zajímavé jméno, které se v poslední době na domácí půdě velmi intenzivně skloňuje. Řeč je samozřejmě o ruském tvrďákovi Mikhailu Ragozinovi, který má, stejně jako Viktor, zálusk na Karlose Vémolu.

Ragozin (17-4) momentálně zápasí pod prestižní organizací RCC, ale cenné zkušenosti nasbíral i například v M-1 Challenge nebo Fight Nights Global. Jelikož Viktor Pešta touží po titulu OKTAGONU, tak věří, že zápas s Ragozinem by ho k tomuto cíli mohl velmi výrazně přiblížit a navíc by do své vitríny mohl přidat další cenný skalp.

„Je to zápas s borcem, který je ve světovém žebříčku výše než já, takže z tohoto hlediska to pro mě dává smysl,“ řekl Pešta na tiskové konferenci pro Fightclubnews.cz. „Je to velký jméno ve světě, ale i u nás, kde je hodně probíraný. Tento zápas mi přinese to, že můžu předvést, jak moc kvalitní bojovníkem jsem. Třeba mi to může přinést i titul OKTAGONU.“