Viktor Pešta zná jméno svého soupeře. Přijede i Grznár

Bývalý bojovník organizace UFC Viktor Pešta zná svého soupeře pro turnaj tuzemské organizace XFN. Bude jim chorvatský kat amatérů – Ivo Cuk.

Podle slov organizace XFN a Viktora bylo neskutečně těžké sehnat soupeře pro jeho první zápas od vyhazovu z UFC. V úvahu padala jména jako Karlos Vemola nebo Jiří Procházka, ti však pochopitelně zájem neměli, ať už z důvodu zranění, zápasů v jiné organizace nebo zkrátka ohrožení při jejich cestě do UFC od někoho, kdo prohrál 4 z posledních 5 zápasů, i když to bylo proti kvalitním soupeřům právě v UFC.

Soupeř Ivo Cuk je momentálně na 6ti zápasové vlně vítězství, všechno to ale bylo proti soupeřům, kteří měli svoje úplně první zápasy anebo záporné rekordy. Za celou kariéru nasbíral Chorvat celkem 20 zápasů, z toho 12 vítězství, jak už ale bylo řečeno, nebylo to zrovna proti soupeřům na vrcholové úrovni nebo aspoň z poloviny podobným jako Pešta.

Pro Peštu, který se na zápas připravuje v Americe, je to takzvaný MUST WIN zápas a šance dostat se zpátky na vítěznou sérii a třeba se ještě někdy ukázat v UFC.

Pro turnaj byl trochu nečekaně oznámen i zápas kontroverzního českého kulturisty Filipa Grznára, který poměří své síly s brazilským veteránem – Charles Andrade. Grznár

Třeba se nakonec dočkáme překvapení a v UFC třeba příští rok uvidíme právě Filipa Grznára.

 

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here