Vlado Lengál: Fanoušci se mohou těšit na pořádné granáty!

Český bojovník se po neúspěchu v OKTAGON Výzvě vrací zpět do svého dobře známého postojářského světa, kde hodlá předvést své nabité dovednosti a ukázat se domácím fanouškům v tom nejlepším možné světle. Jak vnímá svou účast v novém Undergroundu a co říká na složení celkové pyramidy?

Vladimír Lengál se už tuto sobotu představí na turnaji OKTAGON Underground: Last Man Standing, kde se v rámci osmičlenné pyramidy postaví dalším postojářským hvězdám a do sbírky bude chtít přidat další cenný titul.

„Účast v Undergroundu pro mě znamená potvrzení mých kvalit a zařazení mezi nejlepší bojovníky československé postojářské scény, čehož si samozřejmě moc vážím,“ řekl Lengál pro Fightclubnews.cz. „Očekávám zde super zápasy, a také zviditelnění našeho sportu.“

Český bijec je v sobotu připraven postavit se naprosto komukoliv a všem fanouškům slibuje nelítostné bitvy, ve kterých o tvrdé údery rozhodně nouze nebude.

„Abych zvítězil, musím porazit všechny,“ řekl Lengál. „Všichni soupeři z celé osmičlenné pyramidy jsou totiž světové třídy. Fanoušci se mohou těšit na pořádné granáty, bude to padat!“