Hlavní vyzyvatel pro titul UFC v polotěžké váze má v současné době i jiné starosti než přípravu na zápas s Danielem Cormierem na UFC 220 (20. ledna).

On a jeho právník se stále musí zabývat případem, kdy byl Oezdemir v listopadu zatčen za napadení muže v baru a hrozil mu trest odnětí svobody až 15 let.

Včera byl předveden před soud, přednesl svoji obhajobu, popřel vinu a požádal o řízení před porotou. Jeho právní zástupce nadále tvrdí, že při tomto incidentu v baru nebyl Oezdemir agresorem. Přitom napadený Kevin Cohen tvrdí úplný opak, a sice že jej Volkan knockoutoval a on poté musel do nemocnice, kde mu našli tržné rány a měl rovněž symptomy otřesu mozku.

Volkan tedy zůstává na svobodě již od listopadu, neboť složil kauci 10 tisíc dolarů a jeho právníkovi se podařilo zvrátit žádost státního zástupce o zatykač bez možnosti složit kauci. UFC 220 však není v žádném případě ohrožené. Oba potvrdili, že Volkan Oezdemir bude moci bez problémů nastoupit k zápasu 20. ledna a pokusit se navázat na svůj velmi úspěšný vstup do UFC (tři výhry v roce 2017).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here