Volkan Oezdemir: Ten zápas jsem jasně vyhrál!

Volkan „No Time“ Oezdemir si připsal třetí porážku v řadě. Bývalý titulový vyzývatel marně hledá ztracenou formu. V sobotu večer prohrál na body s Dominickem Reyesem. Se svým výkonem je spokojený a dle svých vlastních slov, duel bezpochyby vyhrál.

„Než rozhodčí vynesli svůj verdikt, přišli za mnou Reyesovi trenéři a řekli mi, že jsem zápas vyhrál. Možná jsem mohl udělat více, ale jasně jsem vyhrál! Byl jsem lepším bojovníkem, ale rozhodčí to bohužel neviděli.“

Reyes si připsal již jedenácté vítězství a stoupá strmě vzhůru. Volkanova kariéra je ve slepé uličce. Tři porážky v řadě a pád žebříčkem polotěžkých vah.

„Reyes byl dobrý bojovník, ale né tak dobrý, jako jiní, se kterými jsem bojoval. Ale čekala ho těžká zkouška, kterou prošel. Nyní se již soustředím na další zápas, je tu spousta bojovníků, se kterými se chci utkat.“

Oezdemir vlétl do UFC jako raketa. Zastavil ho až Daniel Cormier. Další dvě porážky jsou čárou přes Volkanův rozpočet. Reyes byl ideální možností získat ztracené sebevědomí. Nestalo se tak. Uvidíme tedy, jak se kariéra švýcarského bojovníka bude dát vyvíjet.