Východ Slovenska ovládne OKTAGON Prime s nabitou startovkou a domácimi hvězdami!

Historicky první OKTAGON Prime už v pátek!

Východ Slovenska opět ožije na vlně smíšených bojových umění. Do Košic míří hned 14 atraktivních zápasů v podání domácích hvězd, talentů a také elitních bojovníků ze všech koutů Česka a Slovenska.

Hlavní slovo bude mít Jozef Wittner. Nejúspěšnější domácí hvězda s famózní bilancí 11-1 bude čelit nebezpečnému maďarskému borci, který si o svou šanci řekl hlasitě a hlavně skvělými výkony. Adam Horváth (8-3) má na svém kontě skalpy jmen jako Andrés Raška nebo Vasil Ducár a do své sbírky by rád přidal i Wittnera. Na svém kontě mají oba dohromady celkem 14 submisí!

K vysněnému zápasu s Tomášem Deákem o post československé jedničky bantamové váhy by se dalším vítězstvím rád přiblížil elitní český bojovník Filip Macek (20-14). Zkušeného bojovníka s vlnou 4 vítězství v řadě čeká v Košicích jeho poslední přemožitel – Dmytro Vlasiuk (4-1).

Chybět nemůže ani tradičně atraktivní bitva těžkých vah. Naklonit svůj osud blíž k titulové šanci s Michalem Martínkem by rád slovenský svěřenec Attily Végha Martin Buday (5-1). V cestě mu bude stát nebezpečný ranař Orlov, který si své první profesionální vítězství připsal rovnou ve Fight Nights Global, mimo to se pyšní i mnoha úspěchy ze zápasení.

Svým uměním a strhujícím zápasem oku fanouška zalahodí i dobře známý Ronald Paradeiser (8-5). Bojovník, který 7 svých vítězství získal díky knokautům bude mít skvělého parťáka do akce. V Košicích ho totiž ověří Brazilec Aliston Cordeiro (7-5), držitel fialového pásu v BJJ, který rovněž zápasy ukončuje jedině před limitem.

Adeptem na zápas večer je bezpochyby bitva domácího matadora Gabriela Töröka (2-5) s bývalým reprezentačním boxerem Davidem Hoškem (1-1-1), který je odhodlaný konečně naplno předvést svůj MMA potenciál.

Bitvou českého a slovenského talentu by se dal nazvat zápas, který odstartuje hlavní kartu. Denis Tripšanský (3-1) je po skalpu místního šampiona možná nejžhavějším želízkem z východní MMA líhně a je to také bojovník, který neuhne před žádnou těžkou výzvou. Do Košic jeho ambice totiž přijede otestovat český ověřený talent Tomáš Kvapil (5-1). Skoro po dvou letech se vrací zpět do OKTAGONu a zajímá ho jediné, titul šampiona.

Dvě porce předzápasů pak kromě místního talentu nabídnou známá jména z OKTAGON Výzvy jako finalista třetí série Jakub Dohnal či Ján Velič. O velká vítězství před domácím publikem by si také rádi řekli Samuel Daňko a Pavol Langer.

Turnaj s celkem 14 zápasy z košické Crow arény odstartuje od 17:00. Lístky jsou k dostání na Tickteportal.sk a ŽIVĚ můžete sledovat za pomocí PPV.