Vystřídalo se mi šest soupeřů za týden, soustředím se na sebe, vzkazuje Le Sy

I Tomás Le Sy už zná svého soupeře do Brna! Na OKTAGONU 17 změří síly se stejně starým fancouzským zápasníkem Abdelmoumenem Mssaatem.

„Soupeřů se mi za poslední týden vystřídalo hned šest, takže jsem od určité chvíle přestal přemýšlet nad tím, kdo proti mě nakonec bude stát v kleci. Soustředím se hlavně na sebe a na to, abych podal co nejlepší výkon,“ prozradil Tomáš Le Sy, aktuální trojka žebříčku pérové váhy.

V něm je situace velmi zajímavá. Z žebříčku OKTAGONU vypadl Ludovít Klein, který podepsal s UFC, přibyl naopak vítěz Undergroundu Tadeáš Růžička a strmě nahoru stoupá nový objev domácí scény, mladý Jakub Tichota.

Vietnamský řezník se nechal slyšet, že chce porážet těžší soupeře, a posouvat se tak žebříčkem nahoru. Využije svou nejbližší příležitost?

Pozor si bude muset dát na boj na zemi, zatímco Le Sy všechny své výhry získal před limitem v postoji, jeho francouzský soupeř donutil hned tři ze svých pěti protivníků odklepat.

„Soupeře jsem zatím nestudoval. Na internetu jsem našel jen nějaké starší zápasy, na které jsem ani nekoukal,“ prozradil.

Souboj Tomáše Le Syho s Abdelmoumenem Mssaatem je na programu 17. října v Brně na OKTAGONU 17.