Weili Zhang přišla o svůj titul. Jak reaguje na drtivou prohru s Rose?

Na turnaji UFC 261 jsme poznali novou šampionku slámové váhy, kterou se stala Rose Namajunas poté, co v prvním kole tvrdě ukončila Weili Zhang nelítostným kopem na hlavu. Co říká bývalá čínská šampionka na tuto bolestivou prohru?

Zhang vybojovala titul slámové váhy dominantním vítězstvím nad Jessicou Andrade a později svůj trůn obhájila proti Joanně Jedrzejczyk. Na turnaji UFC 261 však tvrdě narazila na Rose Namajunas, proti které okusila po osmi letech hořkost porážky.

„Chtěla bych Rose pogratulovat k jejímu vítězství,“ napsala Zhang na svých sociálních sítích. „Dokázala naskočit na skvělou vítěznou sérii . Věřím, že se vrátím zpět. K tomu, abychom se staly legendou, musíme porážet legendy a skvělé šampiony a brzy uvidíte moji novou verzi. Teď už mám daleko vyšší cíle, než je zisk titulu UFC. Děkuji všem za podporu. Prohrát nebo vyhrát je naprosto přirozené, o tom je UFC. Andrade, Joanna a Rose také prohrály a poté se vrátily zpět a zkusily to znovu. Dnes jsem konečně pocítila, o čem je UFC. Doufám, že se brzy dostanu k odvetě.“