White má jasno! Jon Jones žádá balík peněz, a tak se pro šampiona těžké váhy rýsuje nový vyzyvatel

Photo via MediaNews Group via Getty Images

Legendární Jon Jones žádá za zápas s Francisem Ngannou obrovskou finanční částku a prezidentovi UFC už pomalu začíná docházet trpělivost. Zdá se, že šanci o titul těžké váhy tak dostane někdo jiný.

Poté, co Francis Ngannou dokázal knockoutovat Stipeho Miocice, se stal novým král těžké divize a podle všeho už měl mít hned prvního vyzyvatele, kterým měl být Jon Jones. Na tento zápas si ovšem budeme muset ještě dlouho počkat, jelikož se celé jednání zaseklo kvůli finanční částce, na které se ani jedna strana nedokáže domluvit.

Snažili jsme se s Jonesem domluvit, ale při vší úctě musíme jít dál,“ reagoval White ohledně Jona Jonese a jeho potenciálnímu zápasu s Francisem Ngannou. „Derrick Lewis je frajer, který si momentálně zaslouží šanci proti Francisovi. Jon Jones totiž chce 30 milionů dolarů. Jediná možnost, jak této částky dosáhnout je pay-per-view a vytěžit tyto peníze z celkového prodeje. Takhle funguje tento business.“

Vypadá to, že prvním vyzyvatelem nového šampiona těžké váhy bude Derrick Lewis, který má aktuálně čtyři vítězství v řadě. Lewis se s Ngannou už v minulosti jednou utkal a vyhrál těsně na body. Tehdy šlo ovšem o jeden z nejnudnějších zápasů historie UFC, a tak bude zajímavé sledovat, co tato bitva nabídne v druhém vydání.