White má jasno! Kdo by měl být prvním soupeřem Jona Jonese v těžké váze?

Poté, co se legendární Jon Jones vzdal titulu polotěžké divize, se rozhodl čelit nové výzvě a přesunout se do těžké váhy, kde na svou premiéru zatím čeká. Podle prezidenta UFC se ale Jonesův debut mezi těžkotonážními bojovníky výrazně blíží, a dokonce už je pro něj připraven velmi zajímavý zápas. Kdo by mohl být jeho soupeřem?

27. března se na turnaji UFC 260 uskuteční očekávaná odveta mezi šampionem Stipem Miocicem a Francisem Ngannou, přičemž White naznačil, že by se Jones mohl utkat právě s vítězem tohoto duelu a rovnou tak naskočit do titulového zápasu.

„Víme přesně, co Jones chce,“ řekl White v rozhovoru pro TMZ. „Chtěl by se utkat s vítězem zápasu Miocic vs. Ngannou, takže nejprve musí proběhnout tento zápas. Záleží na tom, zda nenastane nějaká komplikace a k duelu Stipe vs. Francis dojde ještě před létem. Potom přijde na řadu zápas Jonese s vítězem, a to ideálně v průběhu léta.“

Podle serveru MMAJunkie.com se White a Jones během poslední doby sice nepotkali osobně, ale jejich komunikace probíhá v rámci mobilních hovorů.  Debut Jonese v titulovém zápase těžké váhy by ovšem byla velká bomba!