Wozniak se vrací! Prodlouží svou neporazitelnost proti rozjeté Rodrigues?

Polská válečnice Ewelina Wozniak na sebe upozornila vítězstvím nad velezkušenou Magdalénou Šormovou, čímž upoutala řadu domácích fanoušků. Teď má ovšem před sebou další výzvu, kterou bude nebezpečná Venezuelka.

Wozniak se profesionálnímu MMA věnuje necelé tři roky, během kterých zatím stihla čtyři zápasy, jenž dokázala všechny vyhrát. Na svém kontě má dvě vítězství na body, ale pyšní se také ukončením na KO i na submission, což poukazuje na její všestrannost.

Posledně se Ewelina představila na turnaji OKTAGON 20, kde si poradila s elitní českou bojovnicí Magdou Šormovou, nad kterou v podstatě všechna tři kola dominovala. Nyní je polská tvrďačka připravena do dalšího boje a hodlá ukořistit již páté vítězství kariéry.

Otestovat ji už 1. května přijede venezuelská zápasnice Elizabeth Rodrigues (4-2), která se veze na vlně tří vítězství v řadě. Rodrigues většinu svých zápasů vyhrála na body, ale její bilance poukazuje i na jedno vítězství na KO, což znační, že si s ní není radno zahrávat ani v postoji.

Ženské zápasy jsou vždy zárukou tvrdé podívané a výjimkou jistě nebude ani tento střet dvou zahraničních bojovnic. Ewelina Wozniak má v hlavě titul OKTAGONU, ale tyto plány jí na OKTAGONU 23 touží překazit Elizabeth Rodrigues! Kdo si připíše páté vítězství?