XFN – SOUPEŘI PRO MURADOVA A JINDROVOU

 

Poté co jsme se dozvěděli, že 12.6. dojde na souboj „KRÁLŮ“, tak nyní přicházejí i další dvě jména na které jsme čekali.


gorila vs malach

Dámy mají přednost a Martina Jindrová se tedy potká ve své profi premiéře s italkou, která má za sebou dva amatérské zápasy MMA Giacomou Cordiou (1-1) O italce jsem zatím nic víc nezjistil, takže si musíme momentálně vystačit s tím, že je to dívka, která oba zápasy vybojovala na plný počet minut.

XFN

 

To soupeř Makhmut Muradova (7-5) je daleko známější eso.

Rafael Silva (40-16) se v Čechách již několikrát prezentoval.

Kdysi prohrál na Hell Cage 1. s Andre Reindersem a relativně nedávno porazil Bohumila Lungrika na turnaji v Hradci. Zajímavé je na tomto zápase to, že je to typický střet stylů. Silva má 22 submisí a 4 KO, což je řekněme opak Muradova, který je znám spíše pro svůj nebezpečný postoj. Což mimo jiné naposledy dokázal, když relativně hladce porazil Tomáše Kuželu.

Pro Muradova je tedy na kartě připraven velmi těžký soupeř, který je momentálně docela aktvní u jedné z největších světových organizací ONE FC (dnes již jen ONE) a v případě „Machova“ vítězství se bude jednat o jeho asi nejvýraznější zápis.

Turnaj se uskuteční 12.6. a lístky můžete kupovat v ticketpro.cz

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here