Zápas s Pirátem? Rád bych ho zmlátil, ale ten zápas už nemá smysl, říká Vémola

Zápas mezi Karlosem Vémolou a Samuelem Krištofičem už visí ve vzduchu poměrně dlouhou dobu a dokonce byl několikrát na spadnutí. Časy se ovšem změnily a momentálně to na tento zajímavý střet bohužel nevypadá. Co na to Terminátor?

Karlos Vémola si nedávno jasně poradil s vyzyvatelem Milanem Ďatelinkou, kterého bez sebemenších problémů uškrtil hned na začátku prvního kola. V podstatě se jednalo o velmi obdobný průběh jako v zápase s Václavem Mikuláškem, a tak podle slov promotéra Ondřeje Novotného se v nejbližší době pro Terminátora žádný další československý soupeř určitě nehledá.

„Dali jsme šanci několika domácím klukům, aby si to vyzkoušeli,“ reagoval Novotný na poslední domácí soupeře Vémoly. „Až bude Karlos připravený a bude chtít jít o titul v rámci váhy do 84 kg, tak bude mít připraveného a ozkoušeného zahraničního soupeře.“

Vémola s tímto prohlášením sice plně souhlasí, ale i přesto by se s Pirátem rád utkal, jelikož spolu už nějakou dobu mají nevyřízené účty. V nejbližší době to ale na tento střet nevypadá.

„Říkal jsem od začátku, že ten zápas nemá smysl a konečně si to uvědomili i promotéři,“ řekl Vémola o možném zápase s Pirátem ve svém vysílání. „Samozřejmě, že já mám rád easy money, to zaprvé a zadruhé bych rád zmlátil někoho z Attilových chlapců, když se k tomu Attilka moc nemá. Za třetí to po těch letech Pirátovi dlužím, abych ho trošku zmlátil. Uvidíme, třeba bude poctivě trénovat a třeba to dáme za rok, až na to přijde správný čas.“