Žluté lázně opět ovládnou bojové sporty

Žluté lázně opět ovládnou bojové sporty

Poslední červencový čtvrtek se tradičně v areálu Žlutých lázní v Praze představí mezi osmi provazy supertěžké váhy K-1. Původně se v osmičlenné pyramidě měl představit Michal Reissinger, který pyramidu vyhrál před 2 lety. Bohužel z důvodu zranění při nehodě na motocyklu se nemohl zúčastnit a tak na jeho místo nastoupil stájový kolega Daniel Škvor. Ten byl na turnaj v přípravě do plánovaného superfightu, ze kterého nakonec upustil, a připojil se do pyramidy. Dalším českým zástupcem je Liberečák David Vinš, který bude obhajovat loňské vítězství.

Ostatní zástupci v pyramidě budou šampioni z Polska, Černé Hory, Ruska, Rakouska a Běloruska. Letošní pyramida bude víc než našlapaná kvalitními zápasníky a tak se fanoušci mohou těšit na tvrdé rány a kvalitní zápasy.

Ve vložených superfighterch uvidíme nestárnoucí legendu české K-1 Petra Vondráčka, který poměří síly s ruským šampionem Romanem Volkovem. Toho české publikum mohlo vidět v dubnu na Night of Warriors, kde ve 2. kole podlehl Hronovi.

Ve vítězství Tomáše Hrona budeme doufat však i ve čtvrtek, kdy bude obhajovat titul evropského profesionálního šampiona organizace WAKO. Původně jeho soupeřem v tomto duelu měl být Roman Kryklia, kterého kvůli zranění vystřídal několikanásobný francouzský šampion a držitel několika titulů organizace WAKO Coulibaly Abderahmane.

Dalším vloženým zápasem bude klasický box, který otevře dveře do profesionálního ringu Karlu Adamovi a Georgi Pandeyanovi. Dle pravidel K-1 se představí Jan Habijanič a Adrian Horváth. V předzápasech dostanou šanci předvést svůj talent Radovan Vilhelm a Melvin Mané.

Vstupenky jsou v síti Ticketmaster k dispozici za 200,-Kč na stání a 790,-Kč na sezení na tribunu. Pokladna u hlavního vstupu bude otevřena v den konání akce od 15:00 hod.

Areál travnaté plochy bude veřejnosti otevřen od 17:00 hod., předzápasy začínají v 18:00 hod. a hlavní karta v 19:00 hod.