5. DŮVODŮ PROČ NAVŠTÍVIT VARY A FIGHT NIGHT MYTHOLOGY!!!

1. Luboš Šuda – možná poslední šance vidět doslova „legendárního Pitbula“ v ringu. Šuda je naprosto ojedinělý zjev české scény a každý jeho zápas může být poslední. Navíc možností vidět jej mimo Prahu moc není a tento boxerský souboj mu do cesty přivádí Běloruskou jedničku. Šuda má bilanci 33-9, jeho soupeř Bihoutseu to má 8-6 a je v žebříčku daleko za Šudou, ale právě to je důvod proč chce se Šudou boxovat. Aby se po jeho zádech dostal do první stovky váhy.

2. Buakaw – se bude po celý den věnovat svým fanouškům. Nejprve jako trenér a následně jako host večera, který vystoupí se svou exhibicí. Možnost bude jistě se i vyfotit a kdo ví. V noci ve Varech se třeba i potkat. I když pokecat jestli neumíte thajsky asi moc nepůjde. (viz pozvánka od Buakawa)

3. KV Aréna a „levné vstupné“– pořadatelé umístili tento večer do Arény, která patří k nejhezčím v republice a chystají i velmi hezkou doprovodnou show. Samozřejmě včetně různých dalších doprovodných vystoupení, které mají za úkol nalákat i diváky, kteří běžně tento sport nenavštěvují. Navíc podobných akcí na západě čech není mnoho a tak je pro fanoušky tento den dosti vyjímečný. Zvláště, když pořadatele slibují, že v případě úspěchu vznikne ve Varech pravidelný turnaj. Navíc turnaj je díky velikosti haly finančně velmi dostupný třeba i pro celé rodiny, neb nejlevnější vstupné začíná na 150,-kč
vstupenky zde: http://www.kultura.cz/

4. Česká špička – Ondruš, Holec, Vítovec, Procházka – patří jistě k tomu nejlepšímu co jednotlivé váhy či disciplíny ve kterých budou startovat nabízejí.

5. Idrányi – Vlado Idrányi je klenot domácí scény, který se již nějaký ten pátek u nás nepředvedl. Elitní bijec, který zatím jako jediný z domácí scény dokázal triumfovat v pyramidovém turnaji Tatneft a vítěz mnoha prestižních zápasů a turnajů.

Turnaj se koná 18.4. KV Aréně.
Večerem bude provázet duo Nikol Trojanová a Robert Rosenberg, pro diváky je připravený bohatý doprovodný program v duchu antické mytologie, divákům zazpívá mimojiné i Václav NOID Bárta. Chybět nebudou ani krásné „ring girls“ z agentury Fashion Models.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here