Manažer Whittekera: Chceme zápas v New Yorku a Weidman je skvělá volba

Jeho poslední zápas na UFC 225 byl jedním z nejlepších soubojů tohoto roku. V úžasné pětikolové bitvě dokázal porazit „Božího vojáka“ kubánského wrestlera Yoela Romera. Romero nesplnil váhový limit a přišel o šanci získat pás. Ten zůstal u Whittakera a australský šampión již vyhlíží další atraktivní zápas.

Whittakerův manažer Titus Day v rozhovoru prozradil, že jeho klient touží po zápase v nejslavnější sportovní hale světa – Madison Square Garden a ideální soupeřem bude bývalý šampión Chris Weidman.

„Madison Square Garden je jedna z možností. Rob proměnil dva své poslední zápasy v opravdovou válku. Pokud se zranění ruky zahojí dle předpokladů, budeme chtít zápasit v nejslavnější aréně světa. Chris Weidman, jako bývalý šampión, by byl skvělý soupeř“.

Robert si v prvním kole zápasu s Romerem zlomil palec v pravé ruce. Operace proběhla v pořádku a očekává se, že stihne návrat do klece ještě v tomto roce.

„Mluvil jsem s Robem tento týden a řekl, že chce být do konce roku připraven. Operace proběhla bez problémů. Jednalo se o čistou zlomeninu, která se dobře hojí. Pokud vše půjde jak má, určitě se chceme dostat na kartu v New York City. Je to jedna z největších událostí roku a o Roba je v USA opravdu velký zájem, protože předvádí skvělé zápasy.“

Chris Weidman se také zotavuje ze zranění. Titul v UFC získal dnes již legendárním zápasem proti Spideru Silvovi a ukončil jeho dlouholeté kralování. V roce 2015 mu pás sebral Luke Rockhold. „All American“ v nedávném zápase porazil Kelvina Gasteluma a znovu si řekl o titulový zápas. Souboj Whittaker vs. Weidman může být ozdobou jakékoliv karty, ale zápasit v Madison Square Garden ? To je sen každého bojovníka.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here