Aldo vs Mcgregor již za necelý měsíc! Jaké momenty vedly k jejich zápasu?

Jeden z nejvíce sledovaných zápasníků současnosti, irský rodák Conor MaxGregor, se již 11. července utká o titul v pérové váze (-66kg) s dosavadním šampiónem Jose Aldem. Jejich duel patří mezi ty vůbec nejočekávanější tohoto roku a jistě nebudu daleko od pravdy když řeknu, že i v celé historii UFC.

McGregor drží šňůru třinácti výher v řadě a od roku 2013, kdy působí v UFC, si získal miliony fanoušků po celém světě. Jeho předzápasové rozhovory a výstupy na tiskovkách z něj okamžitě udělali miláčka publika a jeho dosavadní výkony nenechaly nikoho na pochybách, že si zápas o titul zaslouží. Postupně přejel všechny své soupeře v žebříčku a nyní má před sebou titulový zápas.

V cestě mu však bude stát Jose Aldo, muž, který svůj titul obhájil již šestkrát. Drží skalpy Frankieho Edgara, Chada Mendese nebo Marka Hominicka a určitě by mile rád držel i McGregorův skalp. Jak vše dopadne, se dozvíme na UFC 189, které proběhne 11. července v Las Vegas. Zatím se můžete podívat na nejlepších 5 momentů Conora McGrefora na cestě k titulovému zápasu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here