Bruce Buffer ve sporu s Diazem: „Nate si UFC neváží“

Nate Diaz se vrací do klece. Alespoň doufáme. UFC ohlásilo souboj Diaz vs. Poirier na sobotu 3. listopadu v Madison Square Garden. Nebyl by to Diaz, kdyby sebou nepřinesl spoustu kontroverze. Předčasně odešel z tiskové konference a nelichotivě se vyjádřil na adresu UFC přes sociální sítě.

Diazovo chování vyvolalo spoustu reakcí. Své si o tom myslí i legendární Bruce Buffer. Přes sociální sítě sdělil, že by měl Diaz změnit své chování a vyřešit své problémy s UFC. Diaz se údajně necítí organizací dostatečně promován. Buffer řekl, že Diaz vydělal v odvetném zápase s Conorem obrovské peníze a není důvod k negativním postojům vůči UFC.

„Slyšel jsem, že Nate vydělal svým posledním zápasem sedm milionů dolarů. Nechci slyšet, že ho UFC nepodporuje. Měl by UFC děkovat a pokaždé se Danu Whiteovi uklonit. Získal sedm milionů nebo možná i víc. Jsem za něj rád, ale prosím, nechci slyšet žádné další stížnosti“.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. Nate odpověděl ve stylu, že se nikdy a nikomu klanět nebude ani za všechny peníze světa. A tak trochu naznačil, že na klanění je tady právě Bruce…

Buffer se také vyjádřil k možnému zápasu McGregor vs. Diaz 3. Zdá se, že vše bude záviset na výsledku zápaseu McGregora s Khabibem.

„Myslím, že to všichni chceme vidět, ale nemůžeme nic dělat, dokud nezjistíme, jak to odpadne mezi Khabibem a Conorem. To bude velký souboj. Uvidíme, jak to dopadne a pak začne UFC pracovat na tom, co je pro fanoušky nejlepší“.

Nate Diaz se vždy choval kontroverzně a fanouškům se to líbí. Návrat do klece se protáhl na dva roky a uvidíme, jaký bude mít dlouhá pauza dopad na Diazův výkon. Dustin Poirier je poslední roky v úžasné formě a bude favoritem. Problémem je však Diazovo vystupování, které může celý duel ohrozit.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here