Cris Cyborg: „Ronda bude ve WWE spokojená. O vítězích a poražených se totiž rozhoduje ještě před zápasem.“

Nedělní noc byla odhalením nové etapy kariéry Rondy Rousey. Bývalá šampiónka bantamového váhy a nejpopulárnější bojovnice ženského MMA podepsala dlouhodobou spolupráci s WWE.

Na celou situaci se mimo jiných vyjádřila i její dlouholetá sokyně, s kterou se však nikdy neutkala Cris Cyborg a prezident UFC Dana White.

„Věřím, že bude ve WWE šťastná. Je to úplně něco jiného než MMA. O výhře nebo prohře se totiž rozhoduje ještě před samotnou show,“ řekla Cyborg v interview pro MMA Fighting.

Ronda se stále tak trochu vyhýbá jejím dvěma prohrám s Holly Holm a Amandou Nunes. Sama o nich nikdy nemluví a jakoby se vlastně nestaly. Proto stále zůstává otazník nad jejím návratem do MMA, který nikdy nezavrhla.

„Je to normální. V normálním životě prostě taky nechcete mluvit o věcech, s kterými jste se ještě nevyrovnali. Ona svoje prohry v MMA ještě nerozchodila. Někdy k tomu lidé potřebují pomoc profesionálů,“ dodává k celé situaci Cyborg.

Cris Cyborg mimochodem zmínila, že už přijala nabídku super-zápasu s Amandou Nunes na UFC 226.

Jaká je to asi podívaná pro prezidenta UFC Danu Whitea, který musí sledovat jednu z jeho největších atrakcí, jak se “promenáduje“ v jiné organizaci.

„Jsem za ní velice šťastný. Ona miluje ‚pro wrestling‘, vždy byla velkým fanouškem a hodně to pro ni znamená. Dále dosahuje svých cílů a úspěchů v kariéře,“ ‚posteskl‘ si Dana White.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here