Je sice teprve začátek roku 2018, ale už se postupně dozvídáme, jak to bude vypadat s největšími taháky tohoto období v UFC. Velkou část prozradil prezident Dana White v nejnovějším rozhovoru pro Yahoo! Sports.

Ihned po skončení UFC 219 se rozjela diskuse, kdo by měl jako další vyzvat Cris Cyborg o titul v pérové váze. Cyborg nabízela zápas šampionce Invicty, Megan Anderson, se kterou se měla střetnout už dříve. Navíc nevyloučila ani utkání s Amandou Nunes, i když ji bojování proti soupeřce ze stejné země není úplně po chuti. A právě tento duel Dana White neoficiálně potvrdil.

„Amanda Nunes chce zápasit se Cyborg. To je utkání, do kterého půjdu. To je TEN zápas. Amanda Nunes je velká, silná postojářka. Myslím si, že se k Cyborg bude dobře hodit. Bude to zábavný zápas.“

Zatímco u ženského zápasu číslo jedna má prezident naprosto jasno, v mužské divizi lehkých vah je to trochu složitější kvůli Conoru McGregorovi, který se celý kalendářní rok 2017 v kleci vůbec neobjevil. Na svoji šanci tak čekají nedávno velmi úspěšný Khabib Nurmagomedov, který zlikvidoval Edsona Barbozu, a držitel prozatímního pásu Tony Ferguson. Jak to bude?

„Pokud bude Conor ochotný bojovat nejpozději v březnu, tak můžeme udělat Khabib vs. Tony a vítěz půjde proti Conorovi o titul. Ale jestli bude chtít Conor vysedávat až do podzimu, tak musíme udělat Khabib vs. Tony o titul, ale ne ten prozatímní.“

Jedná se o první konkrétnější prohlášení od Dany Whitea k situaci kolem Conora McGregora a jasné naznačení, jak to bude s divizí, když bude jeho aktuálně největší jméno otálet.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here