Dana White v otevřeném dopise odpovídá Marku Huntovi

Dana White v otevřeném dopise odpovídá Huntovi.

Určitě si většina z vás pamatuje (kdo ne, tak tady), když byl cca před třemi týdny Mark Hunt stažen z hlavního zápasu v Sydney proti Tyburovi a nahrazen Werdumem.

Důvodem byly jeho výroky ohledně zdravotního stavu v jednom z interview, kterých si UFC všimlo a začalo situaci řešit.

Huntovi se však skutečnost, že byl stažen ze zápasu v milované Austrálii nelíbila a tak se na sociálních sítích pořádně pustil do prezidenta Dany Whita.

Dana White celou situaci objasnil z jeho perspektivy v otevřeném dopise:

Mark Hunt nikdy nebyl “zdravotně způsobilý“ k zápasu s Marcinem Tyburou v Austrálii. Vyjádření, které podal, nebylo pravdivé.

„Nechte mě Vám to vysvětlit.

Mark Hunt nedávno pro jedny australské webové stránky popsal nějaké zásadní a závažné symptomy.

Napsal, že začíná komolit slova.

Napsal, že už moc dobře nespí.

Napsal, že si ani nemůže vzpomenout, co dělal předchozí den.

Tyhle slova vyšly od něj. Nyní říká, že to bylo vytrženo z kontextu. Jak může někdo Vaše vlastní slova vytrhnout z kontextu?

Víte, co já potom udělal?

Kontaktoval jsem hned ten týden jeho management a navrhl Markovi zdarma cestu první třídou do Vegas, k našemu specialistovi a nejlepšímu v oboru, aby mu provedl nějaké testy a pořádně ho vyšetřil.

A víte co? On to úplně odmítl.

Jak já potom můžu bojovníka s takovými symptomy a bez dalších vyšetření poslat do zápasu? Tohle jsem tedy absolutně nechtěl, takže jsem udělal pro mě jedinou možnost a správnou věc – nabídnul mu testy a zdravotní péči na té nejvyšší úrovni.

Nechte mi Vám připomenout. Pro mě to taky nebyla zrovna levná záležitost. Smlouvy už byly podepsány, stejně tak byly investovány velké peníze do propagace a marketingu. Byla to velká ztráta, ale pro mě i tak jediná možnost.

No a teď jsme tady. Po tom všem začne Mark říkat, že jsme si na něj zasedli a že proti němu něco mám. Položím Vám otázku:

Kdybych proti němu něco měl, myslíte, že ho obsadím na velký turnaj a pak do hlavního zápasu?

Nebo že mu vyplatím 1,645,000$, což zahrnovalo po-zápasový a diskreční bonus.

Tohle všechno bylo POTOM, co na nás podal žalobu. A on mi bude říkat, že proti němu něco mám?

Abych to shrnul. Moji prací je dělat ty nejlepší zápasy na světě a zároveň chránit svoje bojovníky. Chápu to. Jsou to bojovníci a přirozeně tak chtějí bojovat. Jedno má ale přednost, zdraví. Tohle bylo vždy mým cílem a prioritou. Dělám to takhle skoro už 20 let a nezměním to.“

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here