Gokhan Saki se nabídnul Bispingovi: „Legenda MMA vs. Legenda Kickboxu“

Gokhan Saki sice má naplánovaný zápas, ale už teď se dívá dopředu a střádá plány na něco velkého.

V sobotu se Michael Bisping svých fanoušků ptal, s kým by měl vlastně svůj poslední zápas absolvovat. Nějakou dobu už se spekuluje o jeho přechodu do polotěžké váhy, kde vlastně taky začínal a nutno říct, že úspěšně. Z patnácti zápasů vyhrál čtrnáct a řekl si, že by mohl zkusit jít o stupínek níž, do střední váhy.

Tam sázel jeden zápas za druhým a došel až k titulu, který i jednou úspěšně obhájil. Teď už situace není zas tak růžová. Po ztrátě titulu s GSP se vydal jako záskok na poslední chvíli do Číny, kde ho Kelvin Gastelum v prvním kole knokautoval a okamžitě se vyskytly spekulace o důchodu a posledním zápase. Jenže koho.

Mračna ohledně posledního soupeře jsou však stále hodně nejasná a sám Bisping je bez nápadu.

„Ptal jsem se UFC a oni zase mě. Upřímně, kdo by teď dával smysl? Myslím to vážně. Nějaká stoupající hvězda nebo stará legenda? Já nemám tušení,“ psal Bisping na svém Twitteru.

Rozhodování mu právě teď aspoň trochu ulehčila legenda kickboxu Gokhan Saki, který přišel se zajímavým nápadem a odpovědí.

„Legenda MMA vs. Legenda Kickboxu. Celá Evropa by tohle sledovala. Nebyl by potřeba ani žádný marketing. Pojďme ušetřit peněz UFC a zakončit tvou kariéru pořádnou bombou.“

Myšlenka určitě atraktivní, ale Bisping musí počkat. Sakiho čeká na velkém UFC 226 nebezpečný Khalil Rountree.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here