HO HO HOOO! V BRATISLAVĚ OSLAVÍ BOJOVÉ VÁNOCE O MĚSÍC DŘÍVE

Slovensko v posledních letech stále více dokazuje, že žije bojovými sporty. Především základna příznivců thajského boxu a kickboxu je zde skutečně veliká a tradiční turnaje, jakými je například každoročně konaný turnaj v Žilině, lákají stále více a více fanoušků ze všech koutů Evropy.

Tentokrát si pro nás naši bratři přichystali neskutečnou lahůdku v podobě velkolepého galavečera „Majstrovstviev sveta W5“ s podtitulem „Crossroad of Time“, který se bude konat v Bratislavě 29. – 30. listopadu tohoto roku. V Incheba Expo Aréne se představí borci z patnácti zemí světa ve čtyřech váhových kategoriích, aby svedli boj o titul světového šampióna. Mezi zápasníky, kteří se v Bratislavě představí, jsou hvězdná jména jako Vladimír Moravčík, Rudolf Ďurica, Ondra „Spejbl“ Hutník nebo jedna z hlavních hvězd celého turnaje Dzhabar Askerov, ruská kickboxerská superstar, která drží skalpy i Andyho Souwera či Yoshihira Sata.

Dvoudenní show má předvést nejlepší světový kickbox, který by si neměl nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů. Jako bonus má pak být nabitý doprovodný program plný hudební show, kostýmů a jiných příjemných záležitostí.

TEXT: JIŘÍ POLZER

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here