Max Holloway proti Brianu Ortegovi byl tak stylisticky zajímavý zápas pro mnoho lidí, že když došlo k jeho vyškrtnutí z karty UFC 226, spekulovalo se, že to spoustu lidí odradilo od nákupu placeného přenosu.

Celou dobu se také spekulovalo, co je ve skutečnosti šampionovi pérové váhy, jelikož se pouze uváděly „symptomy podobné otřesu mozku“. Nyní vychází na povrch poměrně děsivá zpráva.

Holloway podstoupil další celkem brutální shazování, aby se vůbec dostal pod limit 145 liber. Nicméně doplňování tekutin bylo v jeho případě přehnané.

„Slyšeli jsme, že byl přeplněný vodou, a to je hodně nebezpečné. Když se přeplníte vodou, a to jsem nevěděl, tak existuje něco jako otrava vodou. Dokonce můžete umřít z toho, že pijete až moc vody,“ uvedl na pravou míru Dana White.

Budoucnost Hollowaye v pérové váze je nyní velmi nejistá a je možné, že dojde k uvolnění titulu, neboť mu bylo doporučeno, aby delší dobu nezápasil. Toho využívá jeho původní soupeř a vyzyvatel o titul, Brian Ortega, který se dožaduje utkání o šampionský pás na UFC 227, ať už to bude proti komukoliv.

Jeho podmínkou ovšem je, aby se jednalo o skutečný titul UFC v pérové váze, což znamená, že by v takovém případě bylo nutné, aby společnost odebrala Hollowayovi pás, neboť jak již ukázal před UFC 226, Ortega nechce svoji šanci „vyplýtvat“ na souboj o prozatímní titul. Otázkou zůstává, kdo by mohl být jeho případným protivníkem. Jeremy Stephens by se nabízel, ale tento bojovník má důležitý zápas pár dní před UFC 227, a to proti Josemu Aldovi. Frankie Edgar je v zástupu také, neboť se dokázal oklepat z porážky od Ortegy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here