HUTNÍK OPUSTIL HANUMAN !!!

Ondřej “SPEJBL” Hutník dnes na svém FB profilu oznámil, že poté co strávil celou svou dosavadní kariéru v jednom klubu a tedy Hanuman Gym Praha – odchází a zbytek své kariéry by rád strávil ve vlastním gymu – Spejbl Gym.

Pro domácí scénu je to zatím suverénně největší přestup, či lépe řečeno změna v rámci scény. Rád bych s oběma hlavními aktéry přinesl videorozhovor, ale je otázkou jestli bude z jejich strany zájem.?

Pro Pera Macháčka je to další z bojovníků, kteří postupně opustili domovský Gym a šli cestou vlastního. Za všechny vzpomeňme Viktora Petrlíka, Pavla “Hakima” Majera, Martina Karaivanova, Marka Lončáka a další.

Hanuman ztrácí tedy definitivně svou tvář a je otázka jestli je někdo, kdo dokáže Spejbla dlouhodobě nahradit. Na straně Spejbla je otázkou samozřejmě proč tento krok podnikl, ale také jestli to bude krok úspěšný, či zda-li nepřichází až příliš pozdě. Všechny tyto zajímavé otázky se za Vás budu snažit položit jak Spejblovi, tak Petrovi Macháčkovi. O výsledku pozvání k videorozhovoru Vás budu informovat!

5 KOMENTÁŘE

  1. Suverénně největší přestup, , či lépe řečeno změna v rámci scény? Nemělo by se zapomínat na přestup Jirky Žáka z Chomutova právě do Hanumanu, ne?

    • Trochu jiný příběh. Jirka se částečně připravoval a jeho odchod z Chomutova probíhal několik let, takže to nakonec už bylo samospádem, který způsobil i určitý dočasný rozpad či minimálně úpadek domácího klubu.

  2. Pokud to bylo myšleno takhle, tak s tim souhlasim. Jenom po Jirkovo „odchodu“ klub paradoxně šlapal, chodilo nejvíc lidí, nejvíc se zápasilo a byly i nějaké výsledky. Úpadek přišel až se ztrátou tělocvičny.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here