Al Iaquinta se v letošním roce poměrně dost zviditelnil, když jako náhradník na poslední chvíli vzal utkání s Khabibem Nurmagomedovem na rozbité kartě UFC 223 v hlavním taháku a podle očekávání prohrál. „Ragin Al“ souhlasil se zápasem, ve kterém nastupoval za zraněného Tonyho Fergusona.

El Cucuy se již dal zdravotně do pořádku a sám Iaquinta se nyní cítí skvěle – proto se rozhodl vyzvat právě Fergusona na souboj kdykoliv v listopadu. „Nemůžu ho vystát,“ prohlásil Iaquinta. Ať už ho chce sebevíc, Ferguson nemá zájem. Přes Twitter mu vzkázal, že se stejně jako Kevin Lee snaží až moc. „Oba jste měli šanci a po***li jste to,“ dodal. V ideálním případě by nyní měl Ferguson spíše čekat na vítěze duelu Khabib vs. Conor.

Na druhé straně by naopak mohlo dojít k velké odvetě – LUKE ROCKHOLD vs. CHRIS WEIDMAN. Zápas, který by klidně mohl patřit k hlavním tahákům UFC 230 v Madison Square Garden. Co na to Rockhold?

„Samozřejmě že to je velmi zajímavé. V Madison Square Garden proti Weidmanovi – dvojka proti trojce v žebříčku – jasně se to nabízí – a v MSG to je zábava, je to sexy. Ale musíte mi ukázat tu správnou smlouvu. Nemusím dělat nic, protože my se můžeme věnovat jinému podnikání. Já toho mám teď na práci hodně. Ale když mi ukážete správný kontrakt, podepíšu ho.“

Rockholdovi se nyní podle jeho vlastních slov daří finančně, a tak nemá velkou potřebu zápasit a nechat kvůli několikatýdennímu kempu jinou práci.

„Miluju fighting – ani náhodou nekončím. Ale prostě to musí dávat smysl. Nebudu si brát volno a přicházet o peníze, abych šel bojovat. Mám tomuto sportu ještě co nabídnout, ale všichni by si měli určovat své priority ohledně toho, co chtějí a jakou cestou se chtějí vydat. Já vím, co chci. Všechno teď šlape dobře a já prostě nebudu přicházet o peníze kvůli bojování. Mimo klec se mi daří hodně dobře.“

1 komentář

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here