Ilja Škondrič vs. Michal Bobrowski – OKTAGON 3

OKTAGON 3
OKTAGON 3

ŠKONDRIČ SE POKUSÍ ZASTAVIT POLSKÉHO KATA ČECHŮ

OKTAGON 3 zná svůj další zápas a opět to bude mezinárodní bitva. Předvede se populární trenér slovenského týmu z reality show Oktagon Výzva a v neposlední řadě vele-zkušený bojovník Ilja Škondrič (13-11). Opět si ochutná a zažije role z obou stran mincí, jako na Oktagon 2, a to – trenér a bojovník v jedné osobě.

Soupeřem mu tentokráte bude polský bojovník Michal „BOBER“ Bobrowski (4-0). Ten ještě neprohrál a obzvlášť v oblibě má porážení českých bojovníků a vyhrávání zápasů na české půdě, což se mu ze 4 zápasů povedlo hned dvakrát. Jednou to byl Adam Knajbl, což ale nebylo takové překvapení, jako vítězství nad favorit Milošem Petráškem, které snad diváci dodnes ještě nevstřebali.

Na české a vítězné půdě to tedy bude pro Bobrowskiho už třetí představení. Zápas si dá se říct, se svým týmem vyprosili, a to se slovy: „Na Škondričovi si udělám opět o něco větší jméno, které mi pomůže do velké organizace. “ O hodně zkušenější Škondrič však nebude pro polského mladíka vůbec lehkým soustem, jak si možná sám myslí.

Souboj dvou národů a dvou generací uvidíme na pražské Štvanici 29.7.
Ostatní, již oznámené zápasy OKTAGON 3:

Gábor Borároš vs. Andreas Stahl

Attila Végh vs. Paul Byrne

Lukáš Pajtina vs. Tomáš Lejsek

Lístky na: Ticketportal

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here