Ilja Škondrič vs. Vít Mrákota – Preview OKTAGON 2

Zápas polotěžké váhy patří k těm nejočekávanějším. Proti sobě se totiž postaví trenér slovenských borců z Oktagon Výzvy Ilja Škondrič a nebezpečný Vít Mrákota.

Škondrič je na Slovensku, dá se říct, už ikonou tohoto sportu. Bojovníkem v oktagonu je už bezmála 12 let a trenérem ještě déle. Za svou trenérskou kariéru vychoval několik šampiónu Bellatoru a M-1 Global. Do širšího podvědomí veřejnosti se dostal právě díky show Oktagon Výzva, kde působil jako trenér slovenského týmu. Jeho svérázný styl trénování, se divákům líbil a hlavně se ukázal jako hodně účinný. Jakožto trenér nese na svých bedrech velkou zodpovědnost a poutá hodně pozornosti. Nejen, že se sám musí připravovat na zápas, ale v neposlední řadě musí dbát na přípravu svých bojovníků.

V Bratislavě bojuje rád a není se čemu divit. Vyhrál tam už třikrát a pokaždé v prvním kole. Do oka padl podle všeho právě Mrákotovi, který Ilju začal sledovat na sociálních sítích a lajkovat mu příspěvky. Škondrič s tím problém nemá a je rád, že se svému soupeři líbí.

Navzdory Škondričovým zkušenostem, nebude to mít vůbec jednoduché. Vít Mrákota je zkušený bojovník, který s každým soupeřem roste. Jako snad jedinému se mu podařilo ukončit Michala Těššíka na KO. Na svém kontě má 6 vítězství a pokaždé to bylo díky ukončení soupeře. (1x KO, 5x submisse)

Zvládne se Škondrič vypořádat jak s trénováním, tak s vlastním zápasem nebo zaúřaduje Mrákota svým dalším dřívějším ukončením soupeře?

OKTAGON 2 // 7.4. Hant Arena Bratislava

Lístky na: Ticketportal

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here