JACARE A ROTHWELL SLAVÍ VELKÉ VÍTĚZSTVÍ

Jacare ukázal přesně co mu jde nejlípe a neustálou prací na zemi po TD oslaboval svého soupeře, až přišla ve třetím kole gilotina jako z učebnice a Mousasi, který se v utkání dostal sotva ke třem úderům musel odklepat. Jacareho pomsta byla naprosto dokonalá a jednoznačná. Nyní je otázkou jestli je připraven na titulový zápas a především jestli po návratu Silvy, který mu pomáhal s přípravou dostane tuto šanci.

Overeem pak dopadl s Rothwellem ještě hůře než Gegard. Sice dal daleko více úderů a asi 5 krásných kolen. Trefil i něco na hlavu, ale hned první rána Bena jej roztancovala a Alistair jako by hlavu prostě nechtěl bránit. Kdokoliv na něj v poslední době zaútočí projde. Američan trefil následně na temeno a na zemi už jen dokonal dílo zkázy.

Pro Overeema začína vlak s názvem UFC ujíždět a zvlášť, když v něm sedí většina lidí, kteří jej nemají moc rádi. Tahle prohra jej posune na okraj, či dokonce z desítky a myslím, že na titul, či alespoň titulový zápas již Alistair nikdy nedosáhne. Kvalita borců před ním je mu již na hony vzdálená!

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here