Jak to bylo s naznačeným ukončením kariéry Derricka Lewise?

@ mmamania.com
@ mmamania.com

Derrick Lewis si dokázal získat spoustu příznivců mezi fanoušky MMA, ale letos v červnu všechny šokoval, když po prohraném zápase s Markem Huntem uvedl, že pravděpodobně ukončí kariéru kvůli zraněným zádům a osobním záležitostem.

Lewis se hodlal ženit a nechtěl, aby zápasení stálo v cestě mezi ním a manželkou. Nakonec se rozhodl odchod do důchodu odložit a přijal nabídku na utkání s Fabriciem Werdumem na UFC 216. Jenomže v den zápasu se odhlásil kvůli zmiňovaným problémům se zády. Co se tedy dělo v tomto období?

„Zápasil jsem až moc. Nebyl jsem ve správném rozpoložení, měl jsem problémy doma, pořád jsme se hádali kvůli kravinám. Proto jsem potřeboval pauzu. Tu už mám za sebou a teď věřím, že jsem připraven. Celou dobu se jedná z 80 procent o psychiku a z 20 procent o fyzické záležitosti.“

Nyní už se Lewis cítí fyzicky i psychicky jako dřív. 18. února ho na UFC Fight Night čeká Marcin Tybura. Stále přemýšlí o titulovém zápase, protože před porážkou s Huntem měl na kontě 6 výher v řadě.

„Těžká váha je otevřená, protože hodně lidí chytli kvůli steroidům a tak, takže mě to dostalo do dobré pozice, že bych brzy mohl mít titulový zápas. Podle mě stačí dvě dobré výhry proti slušným soupeřům a je to.“

Tybura naposledy prohrál právě s Werdumem, který v říjnu čekal na Lewise, než došlo k odložení zápasu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Please enter your comment!
Please enter your name here